Sommarens STORA nyhet på Wild West i Halmstad!

Vi slår upp portarna till vårt nya Smokehouse.
Med två stycken Myron Mixon Smokers så röker vi köttet till perfektion.

När det gäller köttet finns det inga genvägar vi använder oss av det absolut bästa.
St Louis cut är närproducerat fläskkött och när det gäller nötköttet finns det bara en leverantör och det är
Creekstone farms i USA. Köttet blir fantastiskt mört och saftigt då det har en tillagningstid på upp mot 24 timmar.
Vi har samarbetat med de absolut främsta i branschen för att ni skall få en sann upplevelse hur det smakar i Texas.
Det gäller recept, tillagning samt råvaror. Vi har inte tummat på något!
När det gäller Smokehouset så är detta verkligen en premium produkt som vi serveras alla dagar i veckan,
skulle det vara slut så är det slut för den dagen.
Vill man vara säker på att få ta del av denna upplevelse ber vi er att boka detta när bordet bokas.